pelsin72 Kızlar size anlatmıştım iki testte de çizgim silik çıktı diye ve reglmda 3 gündür gecikti dün kan verdim bugün göründüm doktor gebelik yok değerin 0,0 çıktı dedi bende anlattım yarın yine gel kan ver dedi neden böyle sizinde öyle miydi
melikeyldz_05 pelsin72 Ben adetime 7 gün varken aşırı silik çizgi ile öğrendim Beta değerim 14 çıkmıştı
pelsin72 melikeyldz_05 ya benimde adetime vardı ama benim lazer uzmanım bana test ver dedi verince referans dışı çıktı doktor normal değil bir hafta sonra gel dedi bende 1 hafta kalmıştı idrar yaptım siliktiler dün test verdim bugün doktor yok diyor
Ellove Aynı şeyi yaşadım bende umutlandirmak istemem sizi tabi ama. Testte negatif cikti kan verdim kanda da negatif çıktı. Doktora ben hamile olabilirim antibiyotik kullanmak istemiyorum dedim doktor güldü zorla antibiyotik verdi bana. 1 hafta sonra tekrar test yaptım ve pozitif olduğunu gördüm
pelsin72 Ellove anlamadım ki bende benimde başta beta verdim referans dışı çıktı bir hafta sonra yine gel dedi beklemeden idrar testi yaptım evde ikisinde de 2.çizgi soluk çıktı belirtilerim var adetim gecikti ama betam 0,0 çıktı
pelsin72 bademli_puding onu nasıl anlarım ki gebe olmam için yerler var bende anlamadım ki kasıklarım ağrıyor halsizim
bademli_puding pelsin72 geç döllenme de olabilir kimyasal gebelik idrarda pozitif kanda negatif çıkıyor ama sen biraz daha bekle bence
pelsin72 bademli_puding çok değişik ilk gebeliğim hiçbir şey anlamadım 🙄doktor iki gün arayla yine ver dedi
bademli_puding pelsin72 doktorunu dinle bakalım ne dicek ben ilk gebeliğimde 10 gün gecikmeye kaset test yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı döllenmeylede ilgili