34Bebek Tubatgn söylemedi benim ki 17 haftalıkken gittim bacak arasında kordon var dedi bir türlü öğrenemedim 😄 o
Tubatgn 34Bebek Benim ultrasonda 4 doktor vardı. 3 doktor asistan eğitim alıyordu. Hepsi aynı anda erkek diye bağırdı. Emin olan doktor söylüyor canım 🤗
Likayolcusu Feslegenn bilmiyırum erkeklerde değişmez diyırlar kız denilince belki yazılabiliyorlarmış
Zmraemr Ozlem77 çikolata,meyve suyu içip de girin ultrasona.Ya da gittiğiniz saatten farklı bir saatte gitmeyi deneyin
Pamukasln 1busra_ yanılma oluyor 11+3 te yüzde doksan tahminde bulundu 15 haftada değişti cinsiyetimiz
Aysemir20 12 ya 13 haftada erkek bebekte de kız bebektede çıkıntı olabiliyor diyorlar doğru mu acaba ???
E_l_i_F NURVaqif 15. Haftada kıza benziyor dediler 22 haftada kesin cinsiyet öğrenme gününde de kız dediler bakalım 32 haftada son ultrasyon var 😅
edis22 NURVaqif 12de kiza benziyor dedi, 16da %99 kiz dedi, 20de %100 erkek dedi 🤦🏻♀️😅 ve erkek oldu
Destinny edis22 😲😲😲😲😲😲 yok artıkk detaylıya girmemişmiydiniz peki 😀 banada 14. Haftada kıza benziyo dedi perinatolog ama kesin bişiy söylemedi erken biraz dedi 🥲
kuzeytbt NURVaqif ben de 12. haftamda öğrendim doktor ve cihaz iyiyse ve bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenirsin
Elifgoktug1 NURVaqif özel ise soyleyebilir devlet se biraz zor. Özelde 11 haftada öğrendim oglumu diğerini 15 te öğrendim sakladı ama onun için 15 te anca gördük. İlk oğlumda devlete de gidiyordum 25 haftada galiba erkek demisti😅