sari-uggli-mehmet-aga gunessada-123 evet de ne alaka :) özel doktorları erken biliyor devlet geç biliyor gibi mi düşünüyorsunuz. gittiğim kişi doçent, tecrübe farkı var bence.
GizemKadirr NURVaqif valla canim dr una cihazina ve bebeğin durusuna gore gerçekten cok farkediyor. Biz 11+6 da öğrendik 3 gün önde görünüyordu usg de
Mrvctn Bu ultrason 13 haftalıkken, şuan 15 haftalığım ama henüz cinsiyet konuşulmadı tahmininiz var mı acaba
sari-uggli-mehmet-aga MugeGuness ikili test dediğiniz tüm bunlar degil midir? ense kalınlıgına bakılıyor evet ama sadece ona değil, pek çok şeye de bakılıyor ve tüm bunların ismi '‘ikili test’'
1busra_ Ben daha 13. Haftamdayken bebeğimi net görebildim herkes 10 11. Haftalarda öğrendik diyince şaşırdım yanılma payı olmuyor mu o haftalarda, mesela 14+5 de randevum var söylerler mi sizce 🤗
Pamukasln 1busra_ yanılma oluyor 11+3 te yüzde doksan tahminde bulundu 15 haftada değişti cinsiyetimiz
34Bebek Tubatgn söylemedi benim ki 17 haftalıkken gittim bacak arasında kordon var dedi bir türlü öğrenemedim 😄 o