Tgck B-K- 12. Hafta da çok emin bir halde vallahi falan diyerek kız dedi bu hafta gittim aaaa resmen erkek dedi fetal dna testinde net çıkar ne olduğu sormadan söyledi bide merak etmiyordum ama her hafta farklı bişey denince merak ediyor insan
Tgck prensannesii_ ben doktorun hiç bir gösterdiğini görmüyorum ki ortak karar görebildiğimiz bi kafası var bi ayakları bi elleri :)
Yusufemir-2023 sari-uggli-mehmet-aga bizde 10+1 oldukk haftaya doktora gideceğiz acaba öğrenebilir miyiz çok heyecanlıyız ve çokta merak ediyoruzzz 🙏🏻🤍
HalenurVardar Bende 13 haftamda öğrendim kız dedi doktorum 🌺🙏🏻 Allah’ın izniyle sağ Salim alalım kucağımıza bebişlerimizi 🤍
Milazk Glbnnn hiç anlamam ama nedense kafa yapısı duruşu naifliği kıza benzettim gecen hafta öğrendim bende kızımı çok benzettim 🤣😍
kbra19 NURVaqif haftaya pazartesi gideceğim 12+1 günlük olacağım bende heyecanla bekliyorum belki söyler diye 😊
Surprizzz2022 prensannesii_ yok devlet hastanesine gidiyorum erkenden söylemiyorlar tahmin bile yok yani. Dünde sıra bulmadigimz için mecbur özele gttik orda öğrendik. Oğlumda 18.haftada söylemişti devltteji Dr🤭