Ozlemtanirr İkili tarama testi için gitmiştim 11+4 de erkek olduğunu söyledi doktorumuz beklemiyordum sonucunu almaya gittiğimizde daha da netleşir dedi
Aysegulinanc Emmu seninkine baktım erkek gösteriyor canım Çin takviminde ☺️ yakınmışız senle cinsiyetini öğrendiğin zaman burda yaz merak ettim senin ki de tutacak mı acaba
Surprizzz2022 prensannesii_ yok devlet hastanesine gidiyorum erkenden söylemiyorlar tahmin bile yok yani. Dünde sıra bulmadigimz için mecbur özele gttik orda öğrendik. Oğlumda 18.haftada söylemişti devltteji Dr🤭
Snstr Bu arada rus takvimi çin takvimi yanlış cıkıyor :) yani tutarsa tamamen. Arkadasımda da bende de erkek cıkıyordu ama kız:)
selinsmother Sa26 bende çok korkuyorum 17 de kız dedi bana da 13 te felan öğrensem hayatta güvenemezdim
Aysenur222 Kubra1414 coraspirin dengeyi bozup kanama yapıyormuş yani bende öle yaptı ve düşük yaptım şuan sadece iğnesini kullanıyorum prafösör e gidiyorum bu şekilde dedi bana
Zln2152 Emmu kaçıncı haftada öğrenmiştiniz acaba ? Bende bugün öğrendim cinsiyeti doktorum %90 erkek bu bebek dedi ama değişir mi yanılma olur mu bilmiyorum 🤷♀️
Emmu prensannesii_ sende erkek olmasını istiyorsun demi benim de kızım var erkek olmasını çok istiuorum