Merve2546 Kızlar bugün yine erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı reglime 4 günüm var kan versem çikarmı acaba
anneliko__ Merve2546 ben adetime 2 gün kala yapmıştım çok erken demişlerdi kan için ama yine de vermiştim. Sağlıksız gebelik çok yüksek olduğu için erken diyebilirler ama kan da çıkar yine de. Benim çıkmıştı şuan 19 haftalık oldum
melikeyldz_05 Merve2546 ben 7 gün varken aşırı derecede silik çizgi ile öğrendim kan verdim Beta değerim 14 çıktı
Happy-melek1997 Merve2546 benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım demin erken gebelik testi yaptım silik çıktı inşallah yanlışlık testte bir bozukluk yoktur inşallah
Himmelsgesicht Testte çıktıysa kanda hayli hayli çıkar git ver istersen ben de 3 gün önce kandan tahlil yapmıştım
Merve2546 Himmelsgesicht Benim tam 4 günüm var koruyorum inşallah sağlıklı gebeliktir lütfen dua edin benim için 😍
Esila201619 Merve2546 evet canim erken gebelik testi yaptim dogru oldugunu düsünüorum cünkü 2 gün kala gösterirdi olsaydi malesef adetimi bekliyorum artik
Happy-melek1997 Merve2546 yaa ne güzel inşallah bende olumlu sonuçlar alırım artık bebeğimi kucağıma alırım rabbim sizinde kucağımıza almayı nasip etsin