Busratek07 Kızlar dünki postta hatta gece postunda paylaşmıştım sancılarım vardı gerçek değilmiş ama 6ya kadar uyutmadı beni o sancılar neyse şimdi ise bulantım var anlamsız bir şekilde basmda dönüyor bilgisi olan ? Yaşayan varmı
Hayalll Busratek07 ben 1 haftadir yasiyorum migde bulantisini canim hatta son gunler migde bulantim geri geldi diye intagramda post acmistim kimseden yanit glmedi blmiorum 🙄
Busratek07 Hayalll hadi ilk aylarda anlarım da şimdi niye oluyo merak ettim internetten de bakiyim bari burda yaşayan vardır diye actim takipte kal belki yaşayan vardır söyler bize 🤗
Hayalll Busratek07 aynen ben de merak ediyorum annem de diyor doğum belirtisi ama ne gelen var ne giden 🤔
Dodoveannesi Bende de durum aynı 38. Hafta ara ara midem bulanıyor. Yalnız sancı mıydı yoksa ağrı mıydı gece sizi rahatsız eden? bir de baş dönmesi... en iyisi bir doktora görünün ya da doktorunuzu arayıp sorun. Geçenlerde karnımda ağrı, baş dönmesi, mide bulantısı ve görme bulanıklığı şikayetleri ile doktora gittim. Bir sürü test yaptılar zehirlenme olabilir diye. Şükür birşey çıkmadı.