sonnenschein Elazığ’da detaylı ultrason yaptıranlar nerede yaptırdı acaba? Malatya’daki araştırma çok ileri bir tarihe gün veriyor acaba Elazığ’daki daha erkene verir mi nerede yaptırdınız kızlar ve randevuyu nasıl aldınız?
Narinsuu sonnenschein ben de şimdi bu postu acacaktm. Benm de bı fikrim Yok 🥺 umarım cevap veren olur
sonnenschein Narinsuu maalesef canım kimse cevap vermiyor ya da giden kimse yok… ben özele gidicem nasipse günüm gelince
mimar_anne Narinsuu sonnenschein Kızlar ben fethi Hanay da yaptırdım detaylımı özel klinik çokta memnun kaldım tavsiye ederim 300₺ fiyatı da uygun
Narinsuu sonnenschein hangi doktora gitmeye karar verdin🥺 randevu alırken belirtiyor musunz detaylı için geleceğinzi. Yoksa zaten direkt alırlar mı
prmgmze112 Eğer şehir hastanesinde yapmak istiyorsanız detaylı öncesinde kadın doğum polikliniklğine gelmeniz lazım o size kağıt verecek ve siz detaylı için gün alacaksınız randevu yani.
sonnenschein mimar_anne baya uygunmuş canım fiyatı ben Malatya’da sordum özele 700 dedi kaç dakika sürdü peki cd verdi mi
Narinsuu mimar_anne uygunmuş gerckten ne zaman yaptrdnz, ayrıca ben oraya daha önce gitmedin mesela. Randevu alıp gitsem hadi beni detaylıya al desem alır mı öyle hemen..ilçede oturuyrum öyle zırt oırt8 gidemiyordm da
mimar_anne sonnenschein canım yarım saat falan sürdü ama her şeyine baktı CD vermiyor video çekebilirsin birde renkli ultrason veriyor ben eşime video çektirdim
mimar_anne Narinsuu canım bizde görev gereği ilçedeyiz bende detaylı için gittim zaten arayıp detaylı ultrason için dersen randevu veriyorlar gidersin ben Ağustos ayında gitmiştim 22 haftamda birde 30 da gitmiştim renkli görmek için