Mirzo Arkdaslar 5 haftalık hamileyim şimdi yemek yerken dişimin ucu kırıldı ama mercimektn küçük bir para bu üç gündür dış Ağrısndann geberiordum o küçük para düştü Ağrı’da durdu çok paniktym acba bebeğe Allah korusun birşey olmuşmudur lütfen yazın 😔😔
Nnanaa Bu arkadaş daha önce bebeğini kaybetmişti hatırladığım kadarıyla. Tam olarak sorununu anlatamamış.Belki enfeksiyon kapar mı tarzı bir şey demek istemiş olabilir.
Bernnnaaaa Ben bazen burada açılan postların sadece dalga geçmek için olduğunu düşünüyorum. Bu ne saçma soru ya
Mirzo Bernnnaaaa dalaga geçsek sizin gibi herşeyi kötü anlama csviren insanlarjn düşüncelerine ihtiycmz olmaz
Gorkim Geçen aylarda biri açmıştı onu unutamıyorum konsola dayanmış karnında iz çıkmış bebeğimin kafası kesilmiş midir yazmıştı onu unutamıyorum favorimdir😅
Mirzo Herks ayrı birşey yazmış da pardon siz hicmi dünya gormemişsnz doktorumda zarari olabilir yazmış git Dis doktoruna demiş ondan siznde fikrinizi almk istedim
A_syma Mirzo doktorumda zarari olabilir yazmış Nasil bir zarari olabilirki çok enteresan ilk kez duydum