Zeynepbebek23 Tinasu ay vallaha ne yalan söyleyeyim başladı.Şimdi haraketleri daha ağırlaştı benide ağırlaştırdı.Her an gele bilir diye qarip oluyorum😮💨🥹
kuzucumoglum Tinasu 36+3 benimki pek gelecek gibi durmuyor daha yavrucak toplanıyor sadece günümun çoğu tuvalette geçiyor ☺️bakalım yarin kontrol var ne diyecek doktorum
Ebruliya Tinasu 38+4 heyecan bitti sıkıntılar başladı . Gerçekten 36 dan sonrası hiç geçmiyor saatleri sayar oldum ne zaman doğacak artık diye😁
Cilemcigdemguden kuzucumoglum ay bende 36+3 üm bebiş dönmemişti gece sancılandım hastaneye gittim şükür dönmüş artık 🙏 her an doğurabilirim diye aklım çıkıyo 😂
kuzucumoglum Cilemcigdemguden benimde sancilanmam mi gerekiyor acaba bu kuzucugun donmesi için valla sastim beyefendi yan yatıyor dönecek gibide durmuyor ☺️
Tinasu Dilara556 sorma gece tuvaletin önünemi otursam beklesem diye düşünüyorum 😃gülüyorum ama sinirlerimi bozuyo bu durum 🙈
Tinasu kuzucumoglum benimkide yan yatıyodu en son gittiğimde başını kanala dayamıştı yarın gidicem bakalım napıyo sanki iyice döndü sürekli tuvaletteyim 🥺😃 uykular haram oldu iyice
kuzucumoglum Tinasu vala bende sürekli tuvaletteyim yan duruyor diye tahmin ediyorum çünkü yukarı bişey inip kalkıyor başıdır muhtemelen gobegimin yanında önceden de hep böyleydi beni sasrtsin yarın o ekledigim poposu olsun 😁
Selinsenturkk Dilara556 teşekkür ederim bende böyle düşünüyordum ama sayenizde emin oldum çok saolun sevgiler