sinoli Mariam2 35+5 mide bulantısından uyuyamıyorum bu gece 🤷🏻♀️ Hiç yaşamadım bu zamana kadar bugün herhalde midem ağzımdan dolaşacağım 🤦🏻♀️
Mariam2 Meyra19 sinoli Melistkr2 mommytobe_ cansualisa Sareceee 777zarifanne herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu gunler de çabuk geçer miniklere kavuşuruz
777zarifanne Mariam2 Sareceee gygy1234 sinoli AhseninAnnesii Can kızlar hemen hemen aynı haftalardayız bebek hareket durumunuz nasıl ? Bazı günler çok iyi hissediyorum bazı günler o kadar az ki minicik hissediyorum oda zorla sizde de oluyor mu?
777zarifanne 33+4 olduk karnım semsert kaldı öyle neden acaba hani sertleşip gevşemesi normal derlerdi de gevşemiyor da
AhseninAnnesii 777zarifanne gevsiyo merak etmeyin ama tekrar sertlesiyo. Günü gununu tutmuyo 34+5im bende
777zarifanne AhseninAnnesii hayırlısıyla zaman geçsede kollarınıza alsak artık şu neden oldu bu neden oldu diye paniklemesek😂
Tugcelb 777zarifanne doğunca da ayrı paniklicez. Neden ağlıyor karnı tok altı temiz acaba neyi var hastamı gibi😂😂
Zeynep_Asellll Mariam2 34+1 den selaaam🙋♀️ Kızımın kontrollerini yaptı doktor çok şükür herşey yolunda. Şu an Nst ye bağlandık. Kızım istemiyor sanırım ha bire tekmeliyor😂
777zarifanne Tugcelb tabi orası öyle ama en azından gözümüzün önünde olacak 😂 şimdi göremiyoruzda napıyor acaba içerde diye merak edip endişeleniyorum sürekli 😂
Tugcelb 34 haftalık olduk bizde bel ağrıları kasık ağrıları karın sertleşmesi derken yalancı sancılar mı oluyor bu belirtiler bilmiyorum ama haftalardır gece uykularımı uyuyamıyorum