Mervealya188 Kızlar yüzükle cinsiyet öğrenme postunu okuduktan sonra deniyim dedim nedense cok ürktüm gerçekten ilk kızım oldu o cıkıyor karnıma da beş kez tuttum bekleyip hep aynı şeklde dik gidip geliyor bu nasıl bişey ya
Biroglanannesiii Mervealya188 Yüzük testine inanmanız da ayrı korkutucu bir olay bence korkmanız gereken ben nasıl böyle bir hurafeye inandım olmalı çünkü bu kızınız olmasından daha ürkütücü bir durum
17papatya Mervealya188 akşam nedense ben de denedim 4 tane düşük var onları erkek gösterdi ama ben inanmıyorum Allah bilir inşallah fal olayına falan girmiyodur Allah bilir sadece sadece tesadüf kesinlikle mesela kimyasaldı benim gebeliklerim hatta 2.düşüğüm boş gebelikti bebek dahi yoktu içinde ama erkek gösteriyor o yüzden inanmıyorum canım sen de kafana takma inanma yani böyle şeylere
Mervealya188 cansualisa hayır bi kızım var yuvarlak döndu gerçkten bi kez düşük yaşadım o da kız gibi döndü sonra karnıma tuttum dik sallandi gece karanlkta yaptm oyuzden korktum 🤣🤣🤣
Mervealya188 Biroglanannesiii hayırrr tabkde kız olması falan değil yanlıs anladınz benm bir kıızım var zatwn bitane daha düşük yaşadm üçüncü erkek ckıyor ama cok video izledm hayvanlarda bile denemişler tutuyor diye bide gece yatakta karanlkta izlyordm denedm ilk kızımda falan yuvarlak döndü gerçekten ondan korktm nasl oluyor gerçekten diye 🤣🤣
zumzum Gerçekliği olduğunu düşünüyorum. Bende denemiştim inanmayarak da olsa, gerçekten de tutmadı. 🤭😁