Rosense Tuana93 27. Hafta 6.ay dolayısıyla 3.trimester değil hala 2. trimester’desiniz. 28.haftada 7.aya yani 3. trimester’e gitmiş olacaksınız.
MBCG Tuana93 Canım 27+1 +2 ler yani 28.haftana girdiğini gösteriyor 28-31 haftalar arası gebelik de 7. Aya tekabül ediyor
MBCG Rosense Hayır hamilelik haftası hesaplamada ayda dört haftayı kullanılarak hesaplanmıyor 7. Aya girdi şu an
Soruyorumm MBCG ya neyi yanlış altı ay doldu yedinci aydan dokuz gün aldı işte 27×7=189 gün yapar 180 gün 6 ay yapar kalan dokuz gün de yedi aydan aldığı günler olur
Rosense Ben 33+6 ’yım kaçıncı ayın kaçıncı haftasındayım o zaman? Bu zamana kadar hep 4′e bölerek hesapladım.
MBCG Soruyorumm 😁 öyle çarpma bölmeyle değil şu an o bayanın doğumuna 90 gün kaldı yazıyor olması gerek daha yeni 7. Aya girdi
Rosense MBCG 8 aylık olduğumu biliyorum. 8.ayın kaçıncı haftasındayım diye bir şey nasıl olmaz Allah aşkına 🙂.
Soruyorumm MBCG senin nasıl bi kafan var ya biz ne diyoz sanki matematiğe bile karşı çıktın helal olsun altı ayı bitmiş yedi aydan dokuz gün yaşamış anla artık 😁😁
MBCG Rosense canım benim 30 u 7 ye böleyim diye bir şey yok gebelik hesaplamasında.Nasıl ki gebeliği hesaplamada adetin ilk günü baz alınıyorsa 8 ay 10 günlüğüm diye de bir şey yok soran olduğunda 8 aylık hamileyim ya da 8 ayın içindeyim dersim 😉