Aysegul123Defne 32+4 deyim asla uyuyamıyorum öyle aman aman bir ağrim falanda yok ama gözümü kapattığım an acasim geliyor kocamı girtlaklayasim geliyor fosur fosur uyuyor 😭🤣 ağlasammi gülsemmi bilemedim 🤷🤰🏻🤱
Aysegul123Defne Aysegul123Defne benim gibi olan forumda gezenler vardır onlara yalnız değilsiniz demek istiyorum 😭
Zeyemzey Aysegul123Defne kocamı gırtlaklama kısmı hariç ben ☺️ Sinirlerim bozuldu yaklaşık 1 haftadır böyleyim uyumam 4 ü 5 i buluyo 🤦🏻♀️
Erva1234 Aysegul123Defne bende 30.4 bugün çok sırt agrim ve arada kasik ağrım oluyo normalmi degilmi blmyrm butungun çektim
Prensesim- Aysegul123Defne benimde bu gün 3 te doğumum var inşallah Allah nasip ederse sağlıklı🙏 kalbim pır pır atıyor asla uyuyamadım heyecandan 🥰🌺
Aysegul123Defne cansualisa bebek yok ama alıştırmaları var sanırım uyutmuyor şimdiden uykuyu unut diyor resmen 😆
Aysegul123Defne Minikbiranneem geçmiş olsun canım uyku sorunu artı diş ağrısı cok zordur eminim acil şifalar inşallah 🙏
Aysegul123Defne Zeyemzey ama o kadar derin uykudaki rahat rahat bide karnının üstüne uyumuş dusunebiliyomusun 😭😭😭
Zeyemzey Aysegul123Defne benim ki saolsun az hareket ettim mi uyanıp bişey mi oldu diye bakar senin için yapabileceğim bişey var mı diye sorar sonra uyur 😀
Aysegul123Defne Erva1234 normal canım daha büyüdükçe artacak diyolar magnezyum ve d vitaminini kullan bide süt ve süt ürünlerini tüket biraz daha iyi oluyor bebek buyudukce kemikteki kalsiyumu çekiyor annede güçsüz kalıyormuş