qulistan 11 haftalik hamileyim 5 cm miyom oldugunu soyledi simdilik bebege bi zarari yokmus acaba hamileliginde miyomu olanlar var miydi nasil gectigini ogrenmek istiyorum
YazCilegi qulistan Bende 16+2 yim. Benimde yaklaşım 4 cm miyomum var. Ama keseden ve bebekten uzakta şuan için bir sorun olmadıgını sadece gözlemleyeceğini söyledi doktorum. Eger doktorunuz endişelenmedi ve müdahale edilcek durum yok dediyse sizde içinizi ferah tutun
Tugbam qulistan benim eltimin var doktor takip ediyor büyüme olmadığı sürece sıkıntı yok. Bebekten uzakta ve yukarıda demiş. Bazen bel bacak ağrısı yapıyor ama 20 haftayı bitirdi şükür bir sıkıntı yok. Sende korkma takip et mutlaka
Esraabrklu qulistan hamileyken benim eltimin de varmış çocugu şuan 5 yaşında.yani bi zararı olmaz bence .takip et hep doktorunla
Osse qulistan benim teyzemin vardı miyomu ama hiçbir sıkıntı olmadı bildiğim kadarıyla sapasağlam şuan oğlu 3 yaşında kendi de sağlıklı
BesteCanerKutluzolu qulistan hiç korkma bemde de var 33. Haftaya firdik hemde 3 tane varmış bir sıkınto yaratmoypr sadece ilerleyen aylarda biraz daha fazla ağrı yapıyor o kadar ama o da çok değil
qulistan Ya gercekten bende simdiden cok sancilar doktor sorun olmadigini ama bundan kaynakli oldugunu soyledi
BesteCanerKutluzolu qulistan sancı oluyor maalesef özellikle gece tuvalete kalkarken biraz zor oluyor ilk başta doğrulmak biraz zorluyor beni ama dediğim gibi bende 3 tane var ve boyutları büyük ama bebeğe hiç bir zararı olmadı çok şükür