Berkaytuana Kızlar 7 haftalik hamileyim. Ama kolumu kaldırmaya halim yok aşırı tembellestim çok yatmak istemiyorum ama yataktan kalkmak için de hiç halim yok. Ne yapmam gerek eski enerjime kavuşmak için. Normal mi yoksa bana bi fikir verin. 😯
Tosbik Berkaytuana ahahah 😀😀 amaaaann yat boşveeeer. Bnde oyleydim o zamanlar heryerde uyuyordum. Normal yani
Yildizim Berkaytuana tadını çıkar😊yat bol bol😊 bir dönem öyle oluyor sonra enerjik olacaksın. Ben ilk başlarda sofrada uyuduğumu bilirim ö derece😂
Aysegolcuk Berkaytuana Bende 11+3 haftalik hamileyim bende sürekli yatiyorum hiç bisey yapasim gelmiyor sağolsun eşim benim yerime evi falan temizliyor 😂
sudamlasi Berkaytuana 2. Trimester a kadar öyle geçebilir 4,5,6.aylar daha enerjik oluyosun sonra kan değerlerin düşmeye başlıyo ağırlaşıyosun vs uykun oldugu halde uyuyamıyorsun. O yüzden uyu şimdi tadını çıkar😎
Tosbik Berkaytuana ahhhh güzelim bu gunlerini mumla arayacaksin. Sırtımda yara çıkaydida ben yataydim diceksin. Bu sözümü unutmayasin 🤗😘😘
Tosbik Berkaytuana hele ki 30lu haftalarinda uyuyabilmek için dua edeceksin. 1tek gun bile gece yatip sabaha kadar hic uyanmadan uyursan o kadar cok sevineceksin ki sana anlatamam 😀😀😀 o yüzden simdi hemen yat yine 😚😚
Fnur05 Berkaytuana çok normal canım ilk zamanlar bende öyleydim ayakta duracak halim yoktu işe zorla gidip geliyodum akşamları kanepede uyuyakalıyodum hep :) şimdi 36. Haftadayım o zamanlara göre çok daha enerjiğim her işimi yapıyorum 😂 geçici bir dönem yani bol bol uyu yat dinlen geçecek emin ol😉
HamidoDemirci Ben 21. Haftayım ama beni anlatmışsın yatsam ayrı yatmasam ayrı miskin olmak hoşuma gitmiyor hasta gibiyim ama hareket edecek enerjimde yok 🙍🏻♀️