Dahayeni1 Haticee003 iki salavat arası bir Fatiha okudum rabbim sağlıkla dogmayı ve doğurmayı nasip etsin
Elif927 Haticee003 Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ağrısız sızısız bende üç gün sonra olucam nasipse korkuyorum bende senin duana talibim 🤲🏻🌷🥺
Dahayeni1 Elif927 ay inşallah canım ben hergün bolca salavat okuyorum rabbim diyorum. Selam verdiğim adını bilmediğim bütün mümin kardeşlerime ama seni inşallah rabbimin izniyle özel olarak hatırlayacağım
Elif927 Dahayeni1 Allah razı olsun bende hep dua ediyorum tüm hamilelere duanız beni etkiledi o yüzden yazmak istedim çok mutlu olurum inşallah sende herkeste rahat doğurur hatırlı evlat olurlar 🤲🏻🤲🏻🥰🤲🏻🤲🏻🌷 çok sağ ol gerçekten
Dahayeni1 Elif927 Allah razı olsun canım rabbim bütün hastalara şifalar versin inşallah hamilelikte 9 ay süren bir hastalık hemde mucizevi içiniz rahat olsun bol bol Fatiha okuyun Fatiha istektir isteyin rabbim muahhak güç kuvvet verecektir 💕🤲👼
Prensesim- Haticee003 yarın bende sezeryan oluyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 sağlıcakla gelsinler bebişler 🤲🌸