Koala22 Kızlar yarıb sabah doktor randevum var kalp atışını duymak için gideceğiz.Heyecandan uyuyamıyorum.Lütfen dua edin güzel haberlerle dönelim🤲🏻
Elif927 Koala22 inşallah dönersiniz canım 🤲🏻🌷bende üç gün sonra doğumum var sende bana dua et inşallah 🤲🏻🌷🥺
Koala22 Elif927 allah kurtarsın inşallah şimdiden .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿🧿🤲🏻🤲🏻
Figenn93 Koala22 Bizde 6+4 cnm Bugun cok az pempe bir kac nokta kadar lekelenmem oldu, sen oyle birsey yasadin mi? Nasil gecti kontrolunuz🥰
Koala22 Figenn93 ilk gebeliğimde yaşamıştım canım.Kanamaya dönerse mutlaka acile git progestan veriyorlar ya da fitil olarak veriyorlar hemen kanamayı durdursun diye.Ama bunlarda gebelikte normal şeyler tabiki,ihmal etme yeterli😊 Biz de bugün gittik kalp atışlarını duyduk minik fasülyenin 😍🧿
Figenn93 Koala22 Ben yurtdisindayim canim, burda herseyi normal goruyolar, dusuk icin de onlem anlmiyolar malesef😕ozele gittim bugun 6+5 haftaligim ama haftasinlan uyumlu degil dedi kucyk birsey gorunuyo dedi Uzgunum bugun
Koala22 Figenn93 geç döllenme olmuştur belki canım hemen kötüsünü düşünme.türkiyeden bir doktorla görüşme bilgilerini gösterme şansın varsa o yolu dene istersen.Bazıları öyle yapıyor yurtdışında bu durumlar olduğu için