Esrakrhn Kızlar cumartesi Allahın izniyle doğuma gircem ama öncesinde gidip anestezi doktoruyla görüşmemi istedi doktorum ne soruyor veya hangi testleri yapıyorlar bilgilendirir mi tecrübeli anneler
YaseminBatrk Esrakrhn alerji hastalıkları varmı ve bazı hastaneler covid testi falan istiyordu önceden belki onları isteyecektir. Kan testi yapıyorlar rutin işler aslında
Tiiffany Esrakrhn anestezi ne şekil istediğinizi soruyor. Alerjiniz varmı diye sorar. Covid testi isteniyor
Dark Esrakrhn baştan aşağı kan testi her zaman ki gibi Alerjiniz, herhangi bir hastalık,, kullanılan ilaç var mi, daha önce operasyon geçirdiniz mi gibi sorular
Esrakrhn YaseminBatrk teşekkür ederim peki mesela demir düşük çıkarsa noluyor canım biraz düşüktü benim 1 ay önce
YaseminBatrk Esrakrhn sezeryan doğumda kan önemli aslında normal doğumda da tabi. Ama belki kanınız yeterlidir doktorlara göre. Eksik ise belki kan takviyesi isterler bir serumluk
Adacan Kimse bana hicbirsey sormuyor ya ilkinde de sormadı bunda da direkt Perşembe 8.30da dogumhanede ol dediler 😁 doktorum sadece spinal olacaksın dedi bide oksapar kullanıyorum bugün son kez vur daha da vurma dedi
Ay-mom Esrakrhn anestezi ile ilgili kan testleri alıyorlar alerji vs teyit ediyorlar ve anesteziyle ilgili bilgilendirme yapıyorlar