Dlkzz Bilinmeyenbiri ay oyle valla benimki aşırı inatci bir bebis 😂maşallah ne güzel göstermesi minnosun
Bilinmeyenbiri Yldzhra belki bana dönüşür diye ben yine bir umut bekleyeceğim 😁😁😁 şaka bir yana her şeyden önce gerçekten sağlıklı olsunlar bebişler
Dlkzz Bilinmeyenbiri cidden tam sürpriz yapacak minnos. Doktor bekliyor dürtüyor yok bana misin demiyor vişne suyu içiyorum çikolata yiyorum fayda etmedi valla kız 🤣🤣radyoloji uzmanı bile göremedi yani yüz ölçümünü yapamıyorum dedi iki sefer gittik tekrar çağırdı radyoloji doktoru ama yine göstermedi sipam 😂😂😂
Babykalamar Bilinmeyenbiri doktorum dogum yuzunun 33. Haftadan sonra oluscagini soyledi 33 e kadar surekli degisir 33 den sonraki goruntuyle dogar. Dogduktan sonra da 40 indan sonra kime benzedigi belli olur demisti
Bilinmeyenbiri Babykalamar aa hiç bilmiyordum bu 33. Haftalık bilgiyi. Genelde yorumlarda 20li hafta ultrasondaki hali en çok benziyor denmiş. Değişiklik de gösteriyor demekki bebekten bebeğe 🙏🏻🌸
Kelebekk-0307 Bilinmeyenbiri kızım aynı doğdu son ultrason halleri cok yanıltıcı oluyor 20li haftalardaki halleri daha cok benziyor bence benim kızımın 25 haftalık bir görüntüsü var uyuyordu mesela hala ayni şekilde uyuyor tıpkısı ağzı burnu duruşu vs
Bilinmeyenbiri Kelebekk-0307 yaaa sizde direkt ultrasondaki hali olmuş bebekten bebeğe değişiyor muhtemelen tıpa tıp benzeyen de var alakası yok diyen de 🙃🌸
Cananhamza Bilinmeyenbiri bence hiç alakası yok benm oğlum utrasona ayrıntılı utrosna ne baba nede bana benziyordu hiç birimiz benzettemedik ben babasına tüm hamilelikte boyunca gıcık gitmisdim hiç ona bakmadım etmedim kız olsa bu kadar bana benzer bildiğiniz kopyami doğurdum erkek versiyonunu 😂😂sana benzemesini istiyorsan babasına yada çevremde kimseye bakma bnce kndin den başka
Bilinmeyenbiri Cananhamza ahh şanslısınız bence 💕 sürekli aynaya bakıyorum ben de özellikle ilk hamile zamanlarımda ful ayna başındaydım. Bu bakma görme olayına çok inanıyorum ben de🙃 ne yalan söyleyeyim öyle çok dikkatli bakmıyorum eşime 🤭🤭
Seda5885 Benimki ulturasyonda kaynanama benziyordu sezeryanda kaynanama benziyorsa bna gostermeyin nefret ediyirum demiştim😂canim dogunca bnzeselerde degisiyorlar aradaki farki atabilirim
Bilinmeyenbiri Seda5885 gönderdiğiniz tüm fotolarda farklı gibi bebeğiniz maşallah Allah nazarlardan saklasın 🧿 sizde tamamen değişmiş 🙏🏻💕
Kubukargl Bilinmeyenbiri benim oğlan ultrasonda nasıl göründüyse gerçeğindede öyle doğdu valla hele bitane görüntüsü var uyurken verdiği pozla birebir aynı bizimkinin burnu dudakları aynı babasına benziyordu içimden bi çıktı eşimin ikizini doğurmuşum resmen 😂
Bilinmeyenbiri Kubukargl ahh ne sevimli🫠 siz ultrasonda tutturanlardansınız sağlıkla büyüsün inşallah 🌸🙏🏻
Night Bilinmeyenbiri valla benimki benzemiyor ultrason fotoğrafına😂 bi doktorumuz kahve çekirdeği dudakları var demişti ultrasonda gerçektende öyle kalemle çizilmiş gibi kalın dudakları var 😄
Bilinmeyenbiri Night ayy maşallah Allah nazarlardan korusun 🧿 bizde ancak doğunca anlayacağız. Değişedebilir benzeyedebilir bebekten bebeğe fark ediyor ultrasona benzerlik demekki mayısa kadar sabır diyelim 🥹
Babykalamar Bilinmeyenbiri olabilir birde nasil uyuyorsa doguncada oyle o sekilde uyur demisti doktorum