Yaprak_erdu https://mutluresim.com/images/2022/12/19/JFE4E.jpgBen 6 yeleği örüyorum şu an İki tane de hırka yaptım 2 tane bere yaptım 10 tane patik yaptım Bir tane de atkı yaptım🤭🥰
Ersagununannesi Yaprak_erdu Bu gece biter bu. Ardından başka bi model daha var ona başlayacağım. Hediye çok geldiği için fazla yapmam bebeklik yaşı için daha büyük yaş çalışacağım 🥰🥰🥰
Damla Yaprak_erdu Cinsiyetimiz belli değil henüz 1 erkek için yaptım şimdi kız için hangisi olursa artık olmayanı da hediye ederim 😊
Omerva Yaprak_erdu 1 battaniye 4 yelek ördüm oğluma kardeşimin eşi de hamile ona da 3 yelek ördüm muhtemelen örmeyede devam edicem
Yaprak_erdu şu anda bunu örüyorum bitmek üzere bu bittikten sonra 2 yaşındaki kızıma tığ işi ile yelek öreceğim
88h99 Yaprak_erdu Kendim örmedim ama bugün bunu aldım arkası yırtmaçlı minnacık bir şey büyük göründüğüne bakmayın 😂🥰
Busramuratttttt Maşallah valla benim hiç el becerim yok böyle şeylerde ama çok özendim sağlıkla gelsin bebisiniz 💕
Yaprak_erdu Busramuratttttt ya Çok teşekkür ederim Ben de internetten baka baka öğrendim internette baktım ne lazımsa aldım şişe tığ ipi nasıl atılır nasıl şey yapar hepsini internetten öğrendim🤭
Damla Yaprak_erdu tabi o da olabilir ama benim bebeğim kız ise çok yakın arkadaşım da hamile erkek onunki ona hediye etmeyi düşünüyorum eğer bebeğim erkekse saklarım 🤭