zeynozey Reyyosmom adete 3 gün kala beta 17 ile öğrendim geç döllenme muhtemelen.. eğer yumurtlama ve çatlaman olursa neden olmasın:) Allah ol der olur:)
Arslannesi Reyyosmom Bende de aynı durum var eşim yumurtlama döneminde görevdeydi 1 hafta önce geldi simdi adetim 4 gün gecikti inşaALLAH hayirlisi bakalim tutarsa 🤲💐
Reyyosmom H-a-pp-y daha yeni ilişki oldu🫢 olan çok kişi varmış en yakın arkadaşımda böyle oldu burada var mı acaba merak ediyorum
zeynozey Reyyosmom yok kız:) 2 kere yumurtlamam oldu biri adetten 1 hafta önceydi diğeride adetten 13 gün önce
zeynozey Reyyosmom 2 aydır korunmuyordum gebelik olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı ve çatlamamı takip ettim günleri değerlendirdim çok şükür gebeyim:)
Evinamin031120 Reyyosmom yani adete 1 hafta kala gün aşırı oluyordu ramazan olduğu için çok sık sayılmazdı da
Buse-ozdmr Ben adetıme 7 gun kala öğrenmiştim cok sancılı bır kasık agrım vardı ve normaldede hep 7 gun erken olurdum şüpelenip erken gebelık testı yaptım ve birtane cizgi silik cıkmıstı kan verdım hamıle olduğumu öğrendim suanda 31 haftalık😍🌸