Mnlya Deryaq bazen haftada 2 3 kez ıcıyorum ama bıtıremıyorum bardagı genelde efe kahvesı ıcıyorum onuda canım cok keyıf yapmak ıstedıgım zaman
Mavi20 Deryaq günde 2 fincana kadar serbest demişti doktorum. Hatta ben sormadan seviyorsan iç rahatlatır,kendine gelirsin demişti, başlarda çok uykusuzluk oluyor çalışırken zorlanıyor insan.
B-P-R Deryaq Zararlı Deniliyo Genellikle Çok Sevdiğime Rağmen Malesf İçmiyorum Bir kere tek icmistim Oda Latte Bol Köpüklü Ve Sutluydu Daha da hiç içmedim cesaret edemiyorum doğrusu Haftada Bir tane İcile Bilirmiş Öyle biliyorum ben icilmemekden Yanayım ☺️
MeLikeKkbarutu Deryaq Kahve içmenin bir zararı yok diye biliyorum. Doktorun günde 1 küçük fincan içebilirsin demişti. Normalde de zaten bir fincandan fazlası iyi değil.
Berkaytuana Çok olmamak kaydıyla icebilirsin dedi doktorum bana ama icmiyorum korkudan bişey olur diye
Berkaytuana Deryaq ben sigara kullaniyordum minigi öğrendiğim günden beri bıraktım şimdi kahve icersem aklima gelir diye icmiyorum
dogamoms Günde bir tane türk kahvesi içiyorum çevremdeki herkeste içmiş bi zararı yok günde bir tanenin diye biliyorum
Tosbik Deryaq valla canim ne zaman isterse ne kadar isterse asla kendimi kısıtlamadim içtim hep. Hiçtr bir zararini görmedim cok şükür
BurcuakirGlec Deryaq günde 4 5 tane kahve içen birisi olarak eeet hiç bırakmadım ama kahvaltıdan sonra yarım fincan yapıyorum bide aksama doğru bi yarım fincan daha içiyorum yani günde 2 kere içmiş oluyorum ❤️❤️
Kubravci Deryaq ben genelde Türk kahvesi içiyorum ama nadir hafta da bir yada iki haftada bir bazen canım çekiyor falan bence faydalı bir şey
Bittersweet Deryaq gunde bir fincan turk kahvesine mussde ediliyor ama cay da icitigim icin her gun icmek icime sinmiyor ben haftada 1 veya 2 kere 1 fincan turk kahvesi iciyorum
gonulcelen Deryaq kahveyi önermişti doktorum 1 fincan ama cok nadir içtim Türk kahvesini. Ama şuan elimde lattemle tv keyfi yapıyorum. Arada bir aklıma geldikçe yapıyorum hazır olanlardan degil hani şu 3 bir aradagibi olanların normal de cok zararı varmış onu biliyorum ama yaptıgım bildiğim süt bildiğim kahve bir zararı olacağını sanmıyorum cok sık tüketilmediğini taktirde
deletedmom6295 hamileliği öğrendiğimden beri içmiyorum ama canım çekiyor diye kafeinsizini aldım. o da karaciğeri yoruyormuş paketle bakılıyoruz. bakalım kim galip gelecek😀doğum çantama ufak bir kahve makinasıyla fincan da koymayı planlıyorum🙈🙈
Emlyjamss Deryaq bu kadar takıntılı olmayın hamileyiz biz kanser yada hastalıklı değiliz abartmamak kaydıyla herşeyi yiyip içebiliriz
glam Deryaq günde 2 tane içiyordum doktorum 2 günde 1’e düşür dedi ve sonra bir anda tiksindim, hiç içemiyorum.
Duygu_k Deryaq 7 aylık olduk en başından beri doktorum hiçbir şeye kısıtlama yapmadı ben kısıtladım birazcık 😁 günde mutlaka bi Türk kahvem var 2-4 bardak çayım var demir ilacımı çok düzenli tüketemememe rağmen en baştaki kan değerimi koruyorum iyiyim böyle 🤗