Naneliseker Herkese merhaba. 21+1deyim saclarim asiri dokuluyor. Tepem neredeyse kellesti. Onceden zaten sac problemim vardi ama son zamanlarda iyice dokuldu. Hamilelikte sac kaybi olan var mi benim gibi.
Azrazerin Naneliseker hamile olduğumu öğeendiğimden beri tutam tutam dökülüyor geri kalan yerlerde haddinden fazla uzuyır😕
Tgcee Naneliseker bende 21.haftamdaydım benım de sacım asırı dokuluyor canım ama sacım cok gür fazla acılma olmuyor yınede dokulmesınden rahatszım sarımsaklı sampuan kullanın
Grapegirl Naneliseker daha yenilerde böyle bir post açtım 18haftalığım avuç avuç dökülüyor cidden azıcık saçım kaldı vitamin kullanıyordum bırakmıştım yeniden başlamayı düşünüyorum
Naneliseker sudamlasi Azrazerin 🤣🤣 ayni durum ters oranti olsa ne guzel olurdu. Aynaya bakamaz oldum saclarim yuzunden😭
sonsuzmasalim Naneliseker demir eksikligi olabilir. bendede cok sacim dökülüyordu 15 haftalikken kan verdim ve demir eksikligi cikti. Hap kullaniyorum ve suan 26 haftaligiz düzeldi sac dökülmesi😬
deletedmom734 Naneliseker canım 32.haftadayım saçlarıma keratin bakımı yaptırdığımda bile bu kadar güzel olmamışlardı ben dökülme hiç yaşamadım aksine yenileri çıktı