Bebetoo Bütün herşeyiyle hazır pozisyonuda iyi ama açılma az olduğu için gelmiyo hala 39+4 teyiz etkili bi kaçgünde bile aşırı fark eder dediğiniz yiyecekler neler yardımcı olırmuaunuz😔😔😔
Ozdenn Bebetoo buradan okuduklarım kadarıyla ahududu yaprağı çayı, hurma , papatya çayı , merdiven çıkma , bol yürüyüş , squat..
Mrymom Bebetoo Allah bi avazda kurtarsın öncelikle. Ben 37+5 te doğum yaptım bir gün öncesi hem üzücü bi haber almıştım hemde sabahtan ev temizleyip akşama kadarda alışverişteydim sonraki gün öğlen ilişkiye girdik 1 saat sonra belimden giren sancılar başladı akşam 8 de suyum geldi gece 1.55 te kızımı kucağıma aldım 🐣
Bebetoo Ozdenn bitkisel çaylardanda korkuyorum açıkcası herkeste farklı sonuçlar veriyo diğerlerinide bi kaçgündür yapmaya başladım
Bebetoo Mrymom hayırlısıyla inş gelir benmkide o kadar bekledim herşey de tam normal doğuma . Son dakka sezeryanada girmek istemiyorum. Artık stresten gelmiyo hakkımda hayırlısı artık sağlıkla gelsinde
Mrymom Bebetoo bu kadar gerilme benimki erken geldi diye korkuyordum düşün evde suyum geldi hastaneye gittim ama doğuracağıma hiç inanmıyodum o suyu durdurup beni eve gondericekler saniyordum😂 senin miniginde gelir bugün yarin kuzenimde öyleydi ne sancı ne su ne açılma yoktu hastaneye bi gitti suni sancıyla 3 saatte doğurdu sezeryana gelene kadar daha suni sancıyla başlatma şansın var
Sevoo1 Yicek değilde meryem ana otunu kullananları çok duydum ve faydasını görenleride bi araştır istersen