zytn Emoooss geçmeeezz ah o zaman.cinsiyet belli olunca hızlı geçiyo diyolar,biz 14+1 olduk doktorlarr hala söylemiyor 😫😫😫
hlyagl Haftada doktor net olarak demedi ama erkek gözüküyor suan dedi 17. Haftadayım cinsiyeti erkek 😊😊
Esmaa Bende cokk tez geciyorr 😊 benn 10 haftamda midem bulanmagin isdeyirdim yediyim midemde qalirdi narahat olurdum
Esmaa Cokk erken 15 haftadan sonra tahmin ediliyor bende 18 haftamda oglana benzetdi simdi 21 haftam bitiyor hayla deqiq nilmiyorum
Emoooss Esmaa fark edeceğin den kimse merak etmiyor ikisinide veren Rabbim. Gördüklerini alabilmek için zaten bu merak
zytn Emoooss 16 dan önce söylemiyo bizim burdaki doktorlar sözleşmiş gibi,hangisine gittiysem daha cinsiyete bakılmaz 16 da gel diyolar 🙈 bekliyoruzzz bakalımm hayırlısıyla gelsinler de işte merak yiyo insanı🙂
Esmaa Ben cok merak ediyorum.esim bilmek.isdemiyor Allah saglikli evlat versin kizim olsun isdiyorum🙏🙏
Emoooss Birşey öğrendim bugün arkadaş yap dedi önceden böyle yaparlarmış anneannem de ilk iki çocuğunu öyle öğrenmiş deyince içime düştü yaptırıcan bende