Amara_2019 xOzgee bugün 38 haftalik olduk kaç gündür bel ağrısı gidip geliyor iki bacağımın arası ağrıyor karnım bazen aşırı kasılıyor sertleşiyor
Bebek_anne1995 xOzgee Bızde yarın 38haftalık olacagız Allah kısmet ederse bebegımın bası asagıda ama hıc bır belırtım yok
Bnmv-1 xOzgee çarşamba 38 olucam sadece kasılmalarım oluyor bide bacağım çok ağrıyor onun dışında doğum belirtisi hiç yok
xOzgee Amara_2019 benimde aynı şekilde oluyor kasıklarım da kasılma ve aşırı baskı oluyor karnında sımsıkı sert oluyor doktorum 3 4 güne 1 haftaya kadar gelir dedi ama sancım vs yok yalancı da nadir ara ara vuruyor
kuubra1234 Bel ve kasik ağrisi.birde vajinada bicak saolanir gibi ara ara bir ağri. Az öncede nişanim geldi. sabah kontrolum var bakalim ne diyecekler
canimkizim1 kuubra1234 nişan nasıl oluyo cnm bnmde cumartesi sarı sümüksü şekilde geldi akşaminada aynı oldu ama Perşembe günü vajinal muaeyene olmuştum onu nişan mi bilemedim
xOzgee Bebek_anne1995 benim 3 4 aydır aşağıda başı kanala inmiş dedi doktor fakat hiç bi belirti bende de yok 😑
Nazli358 38+4 oldum bugün karın sertleşmesi çoğaldı kasık ağrım başladı sağımdan soluma dönerken özellikle çok ağrı oluyor. Yürümekte zorlanmaya başladım ağırlaştım kelimesine yeni başladım artık kullanmaya. Gerçekten ağırlaşılıyormuş ya
gozde71 Bebek kanala gırdıkten sonra bas cevresi ilk defa geride cıktı yaşayan var mı haricinde tüm belirtiler herkesle aynı
Muhammedinannesi2424 Yarin 38 oluyorum. Saglam tek bi yerim yok sancim var kasilmam fazla bebek çıktı cikacak gibi el ve ayak uyusmam sismem artti. Ama ne nişan ne su nede doğum belirtisi var bakalım ne olacak sonu