Burcuu105 Birde bizim şöyle bir sıkıntımız vardı. İlk doğduktan sonra iki gün küvezde kaldı zaten hikayemde bahsettim. Doktor midesinde hafif bir darlık olabilir dedi. E şimdi bebeğim mama aşığı. Mama yiyo, uykuya dalmak içinde silikon uç ile birlikte beni istiyo. Bu sefer üç saat arayla mama yiyo aralarda memede emdiği için fazla geliyo kusuyo. Ama şunu farkettim ki, mama yiyince kusmuyo sütümü içince kusuyo. Artık bi gece isyan ettim ya mamayı bırak yada beni emmeyi diye. Bi gün deniycem dedim meme vermiycem bakalım ne olucak. Bu seferde çevremdekiler susmuyo memeden kesme diye. Yahu kesmiycem ki bir gün sadece mama ile besliycem acaba sütümmü yaramıyo diye. İnanın yoruldum. Beynim zonkluyor artık. Midesinde belkide gerçekten problem var anlayamadım. Doğum yaptığım hastanenin çocuk doktorundan asla memnun kalmadım devlete randevu aldım bakalım. Dün gece 5ten bu sabah 11e kadar durmadı, uyumadı. Tam banyo yaptırıcaktık ağzından uzayan bi balgam çıktı sonra rahatladı. Çocuk hasta galiba anlayamıyorum dilinden 😞😞 Kusunca yine kokuyo kusmuğu üşütmüş gibi aynı.