ayfer0326 18+3 haftalığım. Karnımda bebek yokmuş gibi hissediyorum. Korkuyorum. Karnım da çok büyümedi. En son 16 haftalıkken gitmişti. Henüz kontrol zamanım da gelmedi. Gebeliğe dair belirlilerim de yok.
Mysmrt ayfer0326 bu şekilde çok post görüyorum muhtemelen normal bir durum ama içinizi rahatlatmak istiyorsanız kontrol zamanını beklemeyin bence gidin bi baktırın çünkü siz stres yaptıkça sıkıntı olacak
Mucizem33 ayfer0326 daha kucuk cunku bu haftalardan sonra belli etmeye baska Bende belirti yok ama göbek oldu 😂 ilk gebelikte 5 aydan sonra oluşmuştu şimdi yemek başladı
Rmysbyzt ayfer0326 aynı gündeyiz sizinle benimde karnım çok az akşamları yemek yeyince şişkinlikten çıkıyor bişeyde hissetmiyorum zaten
Nilckrr ayfer0326 eğer ilk gebelikse normal ,kilo varsa da normal ben yarın 30.haftama giriyorum hala daha hareketleri tam anlayamıyorum iç karnım çok genişmiş kilom ve yağ oranım fazla olduğu için.
Mge-drkk96 Bende 18+6 haftalık gebeyim normalde kilom var karnım çıkmadi gibi en son 17.0 hafta da gitmiştim herşey iyi idi ben halen bebeğin haraketleri vs tekme hissetmedim kendimi hamile gibi hissetmiyorum iç karnım geniş diye karnım çıkmadı sanırım normalde kilom var çünkü 77.800 ile hamile kaldım boyum da çok uzun değil kilom belli yani
Iremnurrmemis23 Mge-drkk96 bazen haraketlerini hissetmemen normal bende öyleydim ve karnım çıkmamıştı şuan 22 haftalığım ve anca sürekli hissediyorum hareketlerini karnımda yeni yeni belirgin olmaya başladı ama için rahat etmesini istiyorsan doktora git canım
Mge-drkk96 Iremnurrmemis23 kendimi korkutmak istemiyorum açıkçası zaten cumartesi doktora gidicem sorucam en son gittiğimde sordum hissetmiyorum diye 20 haftadan sonra başlarsın demişti doktorum o yüzden kendimi telaşa sokmak istemiyorum daha çok yolumuz var çünkü canım
Dfn_1303 ci haftadayım. 73 kiloyum. Hamileliğin başından beri 5 kilo aldım. Benim de aynı göbeğim çok çıkmadı. Çalıştığım yerde hala hamile olduğumu bilmeyenler var. Hareketleri ilk 19. Haftada hissettim ama hergün her dakika hareket etmiyordu. Şu son iki haftadır net bi şekilde hissediyorum. Birde her bebeğin hareketleri farklı oluyormuş. Gebelik eğitiminde ebe öyle söylemişti. Bazıları tatlı yeyince , bazısı müzik dinleyince, bazıları sen hareket halindeyken hareket ediyormuş. 😀 henüz çözemedim hangi durumda hareket ettiğini. Ama yakında hissetmeye başlarsın. Doktorlar 20.haftada hissedebilirsin diyorlar.
koohydal bende bendee, normalde kusmaktan kafamı kaldıramayan ben son 3 gündür sanki hamile değilim, kusmadan herşeyi yiyebiliyom, göbeğimde yok. ee millet 18inde bebeğin hareketini falan hissediyomuş. 27sinde randevum var bekleyeyim diyorum
Minikannemm ayfer0326 18+3 haftalığım bende sol tarafta seyrime olarak hissediyorum tekme vb. Şeyler için çok erken diye düşünüyorum benimde karnım yok korkacak bir şey yok Allah’ın izniyle sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah kuzum 💗🥰