1Gunes El_if-tatar- gebeyken kızamıkçık geçiren ilk defa duyuyorum. Üstelik kizamikcik 10 yaşına kadar çıkar çocuk hastalığı gibi biseydir
Nursena4 Suanda ben ayni durimdayim bastan beri geciriyorum birturlu kan dwgerim dusmuyor ve bebege gectiyse zararlari varmis.amniyosentez önerdiler yaptırmadım.rdnkli ultrasyondac bebekte sikinti yok ama emin olamıyor doktor😔ihmal etme doktora göster
El_if-tatar- Nursena4 Kaç haftalıktınız öğrendiğiniz de ben 8 hafta olucam 1 gün sonra geçen hafta yüksek çıktı ama doktorum kontrol amaçlı tekrar gönderdi tahlili belki başka birlerdendir diye. Böyle durumlarda çocukta bir sürü anomali olacağını söyledi doktorum 12 haftaya kadar gebelik sonlandırılanilirmiş siz devam mı etmek istediniz
Nursena4 El_if-tatar- bende 7 de ogrendim 21 haftaligim ben cocuguma asla kiymam bunlar hep bi ihtimal cocuga gecmis olmayadabilir gecmissede hasar verdi diye bir durum yok hep ihtimal genede siz bilirsiniz ben renkli ultrasyonda bir sikinti gorunmedi gorunseydide bende aldirmazdim 🙂