Ftm124 Cisel 21+3 6 kilo aldım. Cumartesi tartılıyorum her zaman ve 1 jaftadır beyaz ekmek ve tatlı tüketmemeye çalışıyorum. Günde 2 biskrem yiyorum çayın yanında sadece 😅😅
KLORAKHANIM Cisel 21 hafta 8 kilo 🫡 ama ben Cook zayiftim, 8 kiloyu nereme aldigim belli bile degil, o yuzden sizin de normal geldi bana
Cisel KLORAKHANIM benim de baslangic kilom 52ydi suan 61 son uc ay anne degil bebek büyüyor diyorlar insallah dogrudur😁
KLORAKHANIM Cisel bebek buyurken biz ayni kalmayacagiz muhtemelen 😅 doktorum dikkat et dedi ilk iki gun etmeye calistim ama inanin gerek olmadigini fark ettim, zaten zayif insanlariz toparlariz eminim 🥲🫶🏻
Cisel elifcicek_07 ben de 52 ile baslamistim 12-16hafta araliginda kilo aliminda birden sicrama oldu ben de anlamadım vucut yag depoluyormus ozellikle zayif hamile kalanlarda.
selvi8900 Cisel ben nasıl hesapliycam bilmiyorum ki ilk gebeliğe 66 ile başladım ilk üç ay geçene kadar 61 e düştüm şuan 24 haftaligiz ve 68 kiloyum yani sonuç kaç kilo almışım kaçtan itibaren hesapliycam yardımcı olurmusunuz 🤗🤗💐💐💐