Gulsummldr hvvcngr 32yim. Son bi iki haftadır agrılarım var malesef. Doktoruma sordum. Normal dedi. Bebek, vucüd doğuma hazırlanıyo dedi.
Yunel hvvcngr benimde adet ağrısı gibi çok ağrılarım oluyor kendi doktorum olmadığından dün akşam acile gitmedim ama dayanılmaz oluyor sizinde mi öyle arkadaşlar adet ağrısı gibi kasık ağrısı normal mi bu ağrılar acaba ben mi abartıyorum ağrıları🤔
GokceGenc hvvcngr bnde 32+2 yim cnm bnmde agrılarım var bu ara stresimde var fazlasyla nolcak bilmiyorum :(
Sakaryali54 Bebek bas asagi donunce oluyo o agrilar kndini dogum pozisyinuna sokuyomus.bnm yaramaz bi kere dondu oyle 2gun yuruyemedm cati agrisindan sonra tekrar yukari dondu rahat ettm ama dun gece tekrar dondu ayaklri kaburgamda suan ve vajinam da baski vr bas asagi dondu yne sipacik
GokceGenc hvvcngr resmen ağrı girio vajinama bi sure snra geçio dondumu acaba diyorum hoş bu stresle cocugum napsın :( hayrlısıyla dogsunlar inşallah..
GokceGenc hvvcngr hiç bilmyrm cnm kramp giriodu bnm bacaklarıma hoş içiyorum hala giriyor yani anlamadım ben
SerkanSinemne hvvcngr hemde nasıl agrıyor nerdeyese her aksam hastanedeyız o derece bıde tam böle vajınada cok felaket agrı var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum o dereece 😏
Kaderburr hvvcngr benimde çok sancılarım oluyor dinlenince geçiyor yalancı sancılarmış😕 hayırlısıyla bi doğum yapsaydık 😔