iamyesnika sedaa12 bende bu durumdan dolayı doğum sancısı ve kasılmasının ayrımını bir türlü anlayamadım farkı ne? Neyi takip etmek gerekiyor? Doktorumun da prof ama ağzı var dili yok😆
mavininhertonuu iamyesnika Bende inan bilemiyorum ama tek anladığım doğum sancısını mutlaka anlarmışız🤷🏻♀️😅
Selen_kck mavininhertonuu bende bugün 110 u bile gördük bebek hareketinden başka beni rahatsız eden bişey yoktu 🙈 erken doğum riskim var ilacı azaltınca nst de düzenli sancı çıkıyo… benim keyfim yerimde ama dediğiniz gibi hiç bişiy anlamıyorum
58damla58 mavininhertonuu ben aşırı hissediyorken nstde sancı görünmüyordu Bi saat sonra doğum yaptım doktor acı esigiyle alakalı Bi durum olduğunu söylemişti
Selen_kck mavininhertonuu bu arada doktora da sordum yani sancıyı nasıl anlıycam diye o da herkesin farklı kesin belli bişey yok demişti… kimisinin alt karın bölgesinde ağrı, kimisinde bel ağrısı kimisinde tüm karında sertleşme toplanma bilmem ne …..
mavininhertonuu Selen_kck Aynen onu bende Ebeye sordum nerden girer heryer aynı anda mı ağrır demiştim öyle bişey yok ya bunun belli bi tanımı yok demişti
mervebeklevic mavininhertonuu evet yani bazen böyle normal akıntı şeklinde bazen de beyaz yoğun sperm gibi 🤦🏻♀️ Ama sperm kadar cok değil tabi yoğunluk açısından anlaman icin örnek verdim🙈
mervebeklevic mavininhertonuu normaldir ya ben doktora hic söylemedim böyle böyle diye internette bakıyorum normal diyo sarı akıntı da oluyordu enfeksiyon çıkmıştı sonra düzeldi ilac kullanınca
Minikbiranneem Ağrım olduğu için 29. Haftadan beri giriyorum nst ye yarin 32 haftalik olucam 3 kere girdim suanlik doktor sancı yok dedi ama evet bebek hareketlendigi zaman 50 60 oluyo bende de
limoncicegimFO mervebeklevic bazılarını geç alıyorlar bilmiyorum canm benim öyle sancim felan da yoktu ama nst yaptıralım dedi
mavininhertonuu mervebeklevic Evet ebe alttan muayene edince bu akıntı mı dedi evet dedim bişey demedi bişey olsa söylerdi
Utkulu1 mavininhertonuu ilk gebeligimde 42. Haftada çok az hissettiğim sanciyla hastaneye gitmiştik. Nstye bağlandı doktor şok oldu nasıl yani sen bu sancıyı hissetmiyormusun dedi. Tavan yapmış sancılar ben çok az hissediyorum
mavininhertonuu Utkulu1 Ya işte bundan çok korkuyorum hastaneye gittiğinde sancı arttı mı yoksa hep aynı düzeyde kaldı da öyle mi doğum yaptın