Rose4960 Merhaba tecrubeli anneler yenidogan bebekte hangi marka sampuani ve bebek bakim urunlerini kullandiniz . Mustela uni baby sebamed sizce hangisi
Edafmo Rose4960 mustela eskisi gibi temiz içerikli değil. Ben babyme nin organik serisini aldım şampuan yağ ve losyon olarak. Hem temiz içerikli hemde diğer temiz içerikli ürünlere göre fiyatı uygun
Hilalprlk Rose4960 deterjanları dalin aldım. Şampuanı da yenidoğan için ebebek mağazından baby me organik aldım. İlerleyen zamanda da unibaby kullanmayı düşünüyorum.
Bettuss_123 Edafmo ya içinde ne var sayfası mustelaya temiz demişti alıcaktım herşeyini çok üzüldüm valla önereceğiniz pişik kremi vs var mı
Linabebek1 Bende burada bekleyim losyon krem şeklinde mi? Yoksa bebek yağı mı? Hangisi tercih edilmeli?
Dnz35 Linabebek1 ben alırken magazadaki kadın ilk bebeginizse krem alın yağ sizi zorlar dedi hipp markanın lasyonunu aldım . Sampuan olarakta mustela sac ve vucut olanından aldım ve chicco sampuanındn aldım pişik kremide mustela ve bepanthol aldım.
Buse1994 Linabebek1 bebek yağı bebeğin genelde vücudundaki gözenekleri tikadigi için önerilmez genelde losyon ve ben hepsini e bebek te satılan baby me nin organik pişik kremi var hem hesapli hem organik farklı maddeler bulunmuyor şampuan losyon pişik hepsini ondan kullanıyorum ve memnunum
HappyMom Hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. https://ty.gl/e8kpfhuhm7 Kısa linki açamayanlar Buraya TIKLASIN
Anneperi 3babyannesy hep tereddüt ettim son yazılanlardan sonra göz doktoru gözümüz iltihap olunca dalinle yıka aç kapa yap diyor sonra saçım bekarken çok kaşınıyordu dalinle yıkadım geçti kızarmamaya basladı vs geçen günü 5 yaşındaki yeğenime sarıldım mis gibi bebek kokuyor dalin kokusu bambaşka dalin alacağım
Ekka Rose4960 instagramda prema ve onun anneliği hesabını inceleyip ona göre karar ver bence canım içerikleri masum değil bebek ürünlerinde iyi seçmek lazım
Eliztosunannesi_ Rose4960 Iva Natural aldım bir inceleyin isterseniz, yenidoğan da en hassas ve temiz içeriğe sahip olan araştırmalarıma göre bu ürün , henüz deneyemedim ama kullanan yorumlarına güvenerek aldım ☺️
Rumika Rose4960 sampuan ve vücut yağını ecowell aldım. Pişik kremi olarak sudocrem çok kullanılıyor sanırım ondan alıcam. Deterjan olarak da siveno ama bir süre sonra ebebekteki daha uygun fiyatli deterjanlara dönerim diye planlıyorum.
[silindi] Rose4960 şampuan-siveno, badger bebek yagı, sudocrem pişik kremi, greenclean çamaşır deterjanı aldım
limoncicegimFO Rose4960 naturalive bebek şampuanı aldım deterjan da naturalive sıvı deterjan aldım pişik kremi de naturalive. Bebek yağı incia
aynrgcr Ben kızım için mustela ürünleri aldım ama henüz kullanmadım. Doğduktan sonra deneyimleyip tekrar soran olursa yorumumu yapcam ☺️ Genelde etraftan duyduğum kadarıyla herkes bu markayı kullanmış.
Ays19Ays Rose4960 bebek deterjanı green clean Pişik kremi minoris Şampuan ecowell Bebek nemlendiricisi badger aldım🤗
ilknur-sygn1 Şampuan yenidoğan dalin Bebek yağı ve losyonu Johnson’s bedtime Pişik kremi nivea Deterjan baby me ve dalin
Senay0606 Rose4960 şampuan mustela aldım pişik kremi olarak sudo krem aldım. Bide vücuduna dalinin nemlendirmek için yağını aldım🥰