Sibelemreemre Bugün öksürük için doktora gittim Bi kaç ilaç verdi aranızda kullanan varmi tereddüt de kaldım biraz
Miniklerim22 Sibelemreemre benimde gecmeyen oksuruk var ama hic gitmedim bilmiyorum hamilelere gore oksuruk surubu varmı acaba bilen yazarsa bnde burda bekleyeyim
Nesli8181 Sibelemreemre bende grip oldum sırt ağrım var halsizlik var devamlı uyumak yatmak istiyo insan
2022Mom2022 Sibelemreemre canım çiğ badem ye bende alerjik astım var çok öksürüğüm oluyordu en son ibni sinanın tavsiyesini okudum çiğ badem her gün ye bi avuç kadar inan farkedeceksin
Sibelemreemre Miniklerim22 paylasim şimdi bana alerji habi antibiyotik suda eritip icilenlerden bide burun spreyi verdi
Sibelemreemre Miniklerim22 bendede 3 aydır var 2 3 gün gidiyo tekrar basliyo temizlik urunlerdeninden uzak dur bol bol dinlen ılık su iç tozdan dumandan uzak dur ddi
Zeynep_61_70 Miniklerim22 bisol natur var ballı ondan kullaniliyor genelde hamileikde eczaneye danışa bilirsiniz hemde çok iyi geliyor
Miniklerim22 Sibelemreemre anladım tesekur ederim bnmde 2 aydır var hemen hemen hamileyken ilac icmek cok sıkıntılı ya bn parol icmeye cekiniyorum nedense bebege nişi olur korkusu sanırım
Rabiagul Bu levmont alerji ilacı ben alerji hastasıyım mesela ilk üç ay yasaktı şuan 18+6 oldu bebegim zorda kalmadıkça yutma demişti bana doktorum haberiniz olsun Sizde mi alerji hastasısınız