annekuzusu_ Kizlar avakadoyu nasıl yiyorsunuz bende yiycem de sade yiyemiyorum nasıl yiyebilirim tarif verirmisiniz
2022bebeki annekuzusu_ limon tuz hafif karabiber olgunlaşmış avakado yumurta ikilisi hele favorim 😍 Tuzlu yemezseniz bal, cevizle de müthiş
1234__ Avakado bi bardak annekuzusu_ avakado süt(bir bardak)bir kaşık bal blendırdan geçir avakadolu süt oluyor:)🤤
Sare_34- annekuzusu_ 1 yemek kasigi tepeleme kakao 1 tatli kasigi bal yarim cay bardagi süt 1 butun avakado 1 tane olgunlasmis muz robottan gecirin kakolu puding oluyor enfess kesinlikle avakado tadi gelmiyoe esime yedirdim hic anlamadi bile
Sisife Labneyle karıştırıp püre yapıp birazcık zeytinyapı ekliyorum tuz ve çok az çörek otu. Ekmeğe sürüyorum üstüne de poşe yumurta👌
sumeyraacyg Avokadoyu çatalla eziyorum, zeytinyağı biraz sarımsak, tuz, pul biber ve limon sıkıyorum üzerine ceviz nefiss oluyorr 🤩
didimom Sare_34- aynısını yapıyoruz pudingden çok daha güzel. Ama olgun olması gerekiyor yoksa acı oluyor tadı 😊
Armess_loya Nutelllaa kozz ne avakadosu Nutella nickini görünce, seni yemesinler ayy gidemde ekmeğe Nutella sürem canım çekti🥺😬