Sanie Evet bunu bende merak ediyorum veya sezaryan dan sonra nekadar zaman sonra kalkıp tolete gidilir
Dark Sanie sezeryan sonrasi ortlama 4-5 saat sonra kalkış oluyor ayağa, ondan sonra ne zaman giderseniz sizin vücuda bağlı. Ben bir içinde gittim sonra hep düzenli gittim. Bazıları daha geç oluyor ama onu soruyorlar zaten size önemli bir konu gaz ve WC
1anne2bebek__ Nkrdnzz hemen çıktım bende. Tavsiyem kuru kayısı, kayısı suyu falan için daha rahat çıkarsınız tuvalete. Direk bunları yerseniz kabız olmayı engellemiş olursunuz Zorlanmazsınız.
1anne2bebek__ Nkrdnzz inşallah. Ben doğumdan çıkar çıkmaz hep kayısı suyu içtim çok şükür kolay çıktım.
berceste5155 Nkrdnzz küçük abdestimi doğumdan sonra yaptım ama büyük abdestimi 2 3 gün yapamadım dikişim olduğu için korktum o yüzden yapamadım sağlık ocağının doktoruna fitil yazdırdım öyle yapabildim
yanikkozaanne Nkrdnzz hemen gidebilirsin canim ama ben 4 gün büyük abdeste cikamamistim kabızlık oldu
Neslisahhh Nkrdnzz normal doğum esnasında lavman yapıldığı için hemen tuvalet ihtiyacı olmuyor. Ben ertesi gün tuvalete çıkmıştım. O süreçte kabız olmamak çok önemli ama
Zykbrkty Nkrdnzz kayısı kurusu yerseniz rahat yaparsınız ben sezeryan oldum üçüncü gün ıkınma ihtiyacı duymadan yaptım rahatca
Melekg Normal doğum yaptım ama hayatımda ilk defa kabız oldum doğurmaktan bin kat zordu öldüm dirildim sanki dubhalak diye surup var kayısı hoşafı olmamak için elinden geleni yap ikinci doğumumda kesinlikle ne varsa yapcam dayanılcak gibi değil