Gizmih Kızlar ağustosta kimyasal gebelik yaşadık sonra korunduk bu ay tekrar 3 kasette 2. Çizgiyi gördüm cumartesi silikti bu sabah daha netti . Kan testi verdim yarın cıkacak. Ama ben korkuyorum tekrar bir şey olucak diye . Yarın tahmini regl günüm .
Gizemgksnmz Gizmih bende kimyasaldan sonra hamile kaldım zaten bana kimyasal gebelikten sonra yakında hamile kalırsın diyordu çevremdekiler inşllah sizde de öyle olmuştur
Gizmih Gizemgksnmz hamile kalmakla bi problemim yok şukur denediğim ay görebiliyorum pozitifide tekrar kimyasal olur mu düşer mi korkusu çok
minikmucizeemaak Gizemgksnmz Bende kimyasal kanamam bitti 1 hafta önce inşAllah ocakda güzel haberler alırım genelde hep böyle yazmışlar bana da dua eder misiniz 🤲🏻
Gizemgksnmz Gizmih karamsarlığa kapılmayın sakın ben 2 kürtaj oldum ardından 2 kimyasal gebelik yaşadım kontrollerde tüplerinde yapışıklık var açılmadan sağlıklı bir şekilde hamile kalamayacağımı söylediler ama Allah’ın işi ben o ay hamile kaldım doktorum bile şaşırdı şimdi 21 haftalık oldu oğluşum Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Gizmih Gizemgksnmz asıl gecikmem bugün dünki kan testim 65 cıkmış beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok 🥹
Gizemgksnmz minikmucizeemaak tabi ki Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşllah hayırlı evlatlarımız olsun🙏🙏
Sunaya Rabbım herkesin yardımcısı olsun inşallah sanada güzel hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin ❤️❤️