Nlnr_anne teacherozlem ya işte oluyo ama doktorlar imkansız öyle şey olamaz diyolar insanın moralini bozuyorlar.bnmkide öyle bişi bence her ay hep aynı günlerde bu kadarı tesadüf olmaz heralde
teacherozlem Nlnr_anne kaç gün sürüyor bir de adet tarihiniz ne zamandı kanamalar ne zaman oluyor bence çok da imkansız değil bir çok tanıdığım var bu şekilde olan
Nlnr_anne teacherozlem kanama geliyor .geldiği gün bitiyor ama beş gün bir hafta lekelenmesi devam ediyor.doktora gidiyoruz anlam veremiyor.sureklu yaticaksin diyor .
Nlnr_anne teacherozlem öyle yapıyorum miniklerin sağlıklı olsunlar tek başka derdim hiç yok Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🥰🤲
bluepoint teacherozlem fetal dna konusunda bana moral vermiştiniz sanırım oradan hatırlıyorum sizi Allahım sifa versin minik kuzuya
teacherozlem bluepoint öyle mi peki nasıl çıktı sonuçlarınız inşallah her şey yolundadır, Allah razı olsun rabbim tüm minikleri korusun inşallah
Bhrali teacherozlem bende 33+2 de dogum yaptım 2100 gramdı hala küvezde bebegim kilosunun 2500 olmasını bekliyoruz siz kacıncı günde taburcu oldunuz
teacherozlem Bhrali ben 18. Gün aldım kızımı eve 2500 olmasını beklemediler kızım 2300dü eve aldığım zaman bizimki de aynı kiloda doğdu