egesmommy iremuziii doktordan doktora o kadar çok değişiyordu ondan önce bir doktora gitmiştik kadın dövecekti nerdeyse cinsiyet söyleyen doktor çok detaylı baktı cinsiyeti sordum iki kere baktı hatta
Zereniim 12 haftadayız bizde bugün gittik özel doktor söylemek istemedi yine de tahmin de bulanıyım dedi kız gibi dedi
mucizebebek_ Hernasipvaktineesirdir bişey sorcam canım yakın zamanda kontrole gittin mi ? Ben 6 haftadan beri ilk defa çarşamba günü gideceğim de bebeği hareket ederken görebilir miyim merak ediyorum 🙈😊
Hernasipvaktineesirdir mucizebebek_ canım 2 gün önce gittim evet elleri kolları hiç durmadı eğer uyanık oldugu zamana denk gelirsen hareketlerini çok net görebilirsin 😋
bademli_puding iremuziii evet yaa niye öylee devlet çok geç söylüyor bende devlete gidiyorum söylemedi
pinar_033 Ahseneylul63 12.haftda bi umutla gitmiştim doktor erken diye tahmin bile etmedi.16.haftamiz da bebisim ayaklarıyla kapatmış göremedik 18.haftada kızımız olacağını ogrendik
mucizebebek_ Hernasipvaktineesirdir yaa 🥰 teşekkür ederim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim inşallah