Kayaozge YaseminBatrk Ben Bakırköy DR. Sadi konuk eğitim araştırma hastanesine gitmiştim geçen hafta bayan bir doktor var yarım saati aşkın kontrol etti ve detaylı bilgi de verdi ben çok memnun kaldım düşünürseniz oraya gidin derim
didimom YaseminBatrk ben koç Üniversitesinde mert beye gittim. Çok memnun kaldım. Ücret konusunda bilgim yok ama Sgk indirimi oluyor diye biliyorum
Sellmaseellma YaseminBatrk prof dr perinatoloji ahmet gül 1600 tl muayene ücreti işinin ehli bir doktordur
Ecem95 YaseminBatrk yarın gideceğim takipli olduğum hastanenin perinatoloji doktoruna op. Dr Osman Nuri Özyurt diye bir doktor ilk defa gideceğim nasıl bir doktor bilemiyorum ilk gebeliğim Bayrampaşa kolan 1000 tl 🤗
Kupkup Ben bugün EsenlerMedipole gittim. Ücret 1300 tl. Doktor da çok güzel anlattı uzun uzun. Cinsiyeti de öğrendik hatta. Tavsiye ederim😇
Goktugc Fehmi Yazıcıoğlu’nu tavsiye ederim detaylı ultrason için geçen hafta gittim 900 tl ücret ödedim çok memnun kaldım doktordan aşırı ilgili bir doktor kendisi yeri Kağıthane’de papirüs plaza da
meva_asil_moms Goktugc bende 5 ocakta Fehmi beye gidiyorum detaylı için kaç dakika sürüyor birde eşinizi de aldımı içeri
Kayaozge YaseminBatrk Öncesinde kadın doğum doktoruma gittim oda perinatoloji bölümüne kaydımı açtı daha sonra o hastaneden randevu aldım öyle gittim
YaseminBatrk didimom yeni mi gittiniz nerede acaba bu hastane normalde o hastanenin kadın doğumuna mi gidiyorsunuz
YaseminBatrk Kayaozge anladım . Çok teşekkür ederim aklımda bulunsun. Peki hangi doktora gitmiştiniz kadın doğum da hatırlıyor musunuz. Sonra tekrar gittiniz mio hasatenye
didimom YaseminBatrk Zeytinburnu tarafında. Koç Üniversitesi hastanesi. En başından itibaren oraya gidiyorum şu an 32. Haftadayım. doktorlardan ve ilgiden çok memnun kaldım. Başlangıçta bebekte tespit edilemeyecek bir sorunu tespit ettiler. Ciddi bir sorun olmadı çok şükür ama sıkıntılı sürecimizdeki ilgileri çok iyiydi
Sellmaseellma YaseminBatrk hayır muayenesi var kendisinin ama gerekli durumlarda hastaneye de yönlendirebiliyor
Kayaozge YaseminBatrk Selin gürsoy Erzincandı doktorun adı sonrasında bir daha gitmedim hastaneye yarın gideceğim ama şeker yükleme testine gireceğim için gideceğim yoksa onun dışında gitmedim sonuçlar zaten e nabıza düşüyor 😌
Dahayeni1 Prf dr Ahmet Gül işinin ehli bir doktor 1600 TL muayene ücreti var ama eğer sıkıntı halinde gidiyorsanız mükemmel rahatlatıyor 45 dk yakın. Usg muayenesi var ve yarım saatte sizi aydınlatıyor
Goktugc meva_asil_moms yarım saat sürmüştür evet eşleri alıyorlar ama çocuk vs kabul etmiyorlar sadce 1 kişi isteniyor yanınızda
destan8vedat_ Bağcılar şafak hastanesine gittim bugün uzm. Dr. Ahmet can şener harika bir doktor çok ilgiliydi artık gebelik takibimi onda yapacağım 750 tl gibi bir ücret ödedim detaylı ultrason için normal muayene ücreti ise 265 tl
Kayaozge 1neclla Sabah saat 10 da randevular için yeni kayıt açıyorlar bende öyle alabilmiştim yoksa randevu bulmak imkansız