Meryemalya 40 haftalık olduk hala gelmiyor ve kılosu 4 olmuş devlette gıdıyorum bu haftada kendi sancını beklıcez dedi çok buanldım artık
Ayse_3434 Meryemalya yarın 41 haftalık oluyorum ve kendi sancım açılmam yok yarın yatış verildi suniyle doğum başlatılacak
Meryemalya Anonymousmom ona bile razıyım yeterki olsun belki suni sanci deneler ama yok yani ısırarla beklıyorlar özeller can atıyor almak için
zumzum 38+2 beklemedeyiz bizde. Hiç bir belirti yok neredeyse. Bugün nst ye girdim bir gr. Sancı çıkmadı. Bende o kadar yoruldum ki. Sağlıkla, kolaylıkla tez vakitte bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah. 🤲🏻🥰
Meryemalya Zynpmeva neden gelmıyorlar yaaa çok mu rahattt acaba 😕😕 ben gerilmemeye calıştıkca aşırı geriliyorum her hafta olucak diye bakıyorum boş donmek o kadar kotu oluyor
acarello 38+5 deyiz. Bugün nstye girdim sancı 40-60 arası gözüküyordu bir ara, sonra 10 ve 20lere düştü ama ben hiç bişey hissetmedim. Böyle olunca 1 saat Nstde kaldım ama hala tık yok :)
Ayse_3434 Meryemalya ben baştan beri özel takipliydim 38 haftalıkken sezeryanla alalım dediler ben istemedim sonra devlete geçtim 41 e kadar bekleriz olmazsa suniyle doğum başlatırız demişlerdi şimdi öyle olucak yarına yatış
Perihan2727 39+3 3 gündür hafif ve düzensiz sancılar yokluyor onun dışında bir şey yok 🥲 Hepimiz sağlıkla kavuşuruz umarım bebişlere 🙏🏻
Meryemalya Ayse_3434 artık baya agırlaştıgım için beklemek istemıyorum çok zorlanıyorum cunki ne olursa olsun bitsin istıyorum
Meryemalya @“Perihan2727”#p25524455yaa inşallah bir nefesdee dogsunlar 9 ay nasıl sabrettim anlamıyorum 2 gün sabredemıyorumö
Gizem0709 39+1 bugün çatı kontrolü oldu. Hiç açılma yokmuş. Sancı nişan vs hiç birşey yok 🤦🏼♀️ Hergün adaçayı çömelme hareketleri gelsin diye bir sürü şey yaptığım halde. Son 1 hafta daha bekliycez. Yine bir gelişme olmazsa ona göre hareket edicez. Bekleye bekleye insan sıkılıyo artık 😔