Burjucan Kızlar şu an 11+6 yım yaklaşık 10 gün önce mide bulantılarım geçti internetten baZı doktorların yazılarını okudum 14-16 haftaya kadar sürer diyorlar bir terslik var mı diye endişeleniyorum sizde de böyle erkenden bulantısı biten oldu mu
Yalinn8 Burjucan bu konuda kimseyle kiyaslama bi sonuc alamazsin, herkesin bambaska oluyorrr,seninki de olabilir bu durum
Sedagokkaya Burjucan benim mide bulantım hiç olmadı. İlk zamanlar bende internetten sizin gibi okuyup soluğu doktorda alıyordum 🙈 herşeyden yedim midem bulanmadı sadece kasık ağrım oldu herkes farklı geçiriyor hamileliğini içiniz rahat olsun ☺️
Misra_123 Burjucan benim de öyle oluyordu tam bitti kurtuldum derken gene başlıyordu sizde de böyle mi acaba
Aysegolcuk Burjucan normal benimde 3 4 gündür mide bulantısı ve kusmalar geçmişti 2 gündür yine midem bulanıyor bu arada 11+3 hafta hamileyim
Sedahatun Sedagokkaya aynen ben de 7. Hafta bitti 8. Haftadayız ama hiç bulantım olmadı sadece baş dönmesi. Bulantının olmaması kötü bişey gibi bi algı var sanki
Hafizzeynep Herkes biter biter dedi 15. Haftama giriyorum nerdeyse içtiğim suyu dahi çıkarıyorum 😣 oyüzden kimseye bakma herkesin farklı geçiyor. Keşke benimde kesilse yemek yemeği özledim
aslhnyz Benim bulantılarım 5.haftada başladı 11.haftaya girince bir günde bıçak gibi kesildi ben de tereddüt etmiştim ama herkesin farklı olabiliyor canım endişelenmene gerek yok bence ya da için rahat etsin istiyorsan ultrasona girebilirsin
Rabia54 6 haftadan 34 haftaya kadar devam etti doğuma kadar da eder artık kusma yüzünden hiç kilo almadım tam tersi 10 kilo verdim sadece bebek alıyor ben deri kemik kaldım insallh geçmiştir ne güzel sevinme lazım buna uzun sürmesi çok zor 😞