Kızlar doğum hikayemi bende eklemek istedim. 9 aralık sabah ushı 38+4 De sabah erkenden çıktık yola. Saat 11 de sezeryan olmak üzere. Hastaneye giriş yaptık. Odamı gösterdiler saat 11e 10 kala ben hazırlayıp doğuma aldılar. Çok doğum olduğu İÇİN o gün hiç nefes alamadan hızlıca hazırladılar beni. Kalabalık gitmiştik nasıl odadan doğum haneye geldim hiç bilmiyorum. Amaliyathanede damar yolum açıldı anestezi i uzmanı geldi kontrol etti epidural olacaktım ilk iğnede olmadı sonradan ikinci yi vurdu omurilik kemiğim oda olmadı 3cü de olmadı ve ben panik oldum pozisyon değiştirdi sakinleştiricimyaptılar bana döedüncüde artık tuttu ve uyumaya başladım ilk kez başıma böyle birşey geldi. Neyse doğuma başladılar 11.35de kızım dünyaya geldi öylegüzel bir duygu ki ben küçük doğacak diye korkuyordum hep 2.500 flaan bekliyordum kilosunu de minyon olacak demişti. 3.130 gr doğmuştu. Rabbim şükürler olsun bütün korkularım gitti sesini duyunca. Hayatımdaki en hızlı doğum diyebilirim. Sular seller gibi geldi geçti 10 günlük olduk bile. Sağ salim ikimizde kurtulduk. Bu yolda olan herkesi sağ salim Allahı kurtarsın. Ağrım çok olmadı 3 CÜ olmama rağmen. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah