Merhaba kızlar yarın 35 haftalık oluyoruz bugün hastane çantamı neredeyse bitirdim sizlere de fikir olması açısından listemi paylaşacağım. Evim hastaneye yakın olduğu için olabildiğince fazla eşya almamaya çalıştım hastane dönüşünde fazla eşyalar arasında kaybolmak istemiyorum açıkçası. İlk doğumum olucak tecrübeli anneler eksik ya da fazlalarımı söylerlerse çok memnun olurum ve liste yapan arkadaşlar listelerini paylaşırsa hepimize fikir olur bence.

Anne için;
• 2 adet pijama takımı ( Önden düğmeli birinin sabahlığı var. İki takımda gelin bohçamdan kalma kullanmak şimdiye nasip olucak inşallah. 😅)
• 2 adet kalın uzun çorap
• 2 adet tülbent
• Kalın hırka
• Hastane çıkışında giymek işin kazak ve bol eşofman altı + şal
• 2 adet sütyen (emzirme sütyeni almadım onun yerine bez süngersiz yarım atlet tarzı sütyen koydum. Trendyolmilladan almıştım hamileliğimde de kullanıyorum aşırı rahat isteyene link bırakırım.)
• 2 adet külot
• 2 adet atlet
• 1 paket depend ( depend kullanacağım için külot gereksiz görünebilir fakat olur da rahatsız olursam ya da kanamam az olursa diye ekstradan iki adet uzun ped ekledim. )
• 8 adet göğüs pedi
• Göğüs ucu kremi
• Diş fırçası, macunu, toka ve kişisel bakım gereçleri.
( dudak nemlendiricisi, yüz nemlendiricisi gibi)
• Terlik
Bebek için;
• 3 adet 5 li hastane çıkışı
• 18 adet bez
• 2 adet alt açma örtüsü
• 2 adet çorap
• Ağız mendili
• 1 adet müslin örtü
• 1 adet penye battaniye
• 1 adet kalın battaniye
• Islak mendil
• Bebek temizleme pamuğu (Bunu özellikle kendim için de ekledim. Göğüslerimi bu pamukları ıslatıp temizleyeceğim.)
Görselde eksik bir kaç parça var fakat çantama koyucaklarımın hepsini listeledim umarım yardımcı olmuşumdur. 🤩