FatmaAselinAnnesi_60 Kızlar bunu tv izlemek istiyorum bazıları izliyor biz izleyemiyoruz ya nerden izleyebiliriz sinama hariç
Deletedmom_29 FatmaAselinAnnesi_60 İzleyenler vamış ama bende nasıl izlenir bilmiyorum eşimler Disnepten izlediler ,normal TV’den nasıl oluyor bilmiyorum bende
2022bebeki FatmaAselinAnnesi_60 Televizyonunuza Disney plus uygulamasını indirip üyelik oluşturup izleyebilirsiniz
Tubatgn FatmaAselinAnnesi_60 Sadece disney+ üyeliği olanlar izliyor. Sinemada yok zaten 🥰 ben izledim pekte beğenmedim 👎
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_29 Disnepe bizde üye olduk ama e postayı bir türlü kabul etmiyor o denedik 🙄
Deletedmom_29 FatmaAselinAnnesi_60 Bende izleyemedim eşim arkadaşının disnepinden izlemişler karakolda , kabul etmesi lazım aslında aktif kullandığınız e postamı
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_29 tabi hem benim kini hem eşimin yazdık yeğenininkini de kabul etmedi para boşa gitti
en_guzel_emanetlerim Geri kalmayalım dedik öyle bi izleyiverdik ama izlemesekde olurmuş aslında çok güzel mesajlar içeriyordu fakat beni sarmadı
Nurr_22_22 FatmaAselinAnnesi_60 canım izlemesen de çok bisey kaybetmezsin zira hiç güzel değil çekimler annemin köyün de oldu sırf onun için üyelik aldık TV den görelim diye ama izlemesekte olurmuş 🤷♀️🤷♀️🤷♀️