Ben de aynı düşünceler içindeyim, düşük tehlikesi geçirdim ama çok şükür şu an iyiyiz, o yüzden ben de çok korkuyorum, kabuslar görüyorum ara ara ama söyle düşün, bu bebege 3 aylıkken de başına bisey gelebilir doğumda da gelebilir 1 yaşında da, 10 yaşında da ,20 yaşı da da her zaman başına bisey gelebilir. Yani bu senin elinde olan bir durum değil, sen elinden geldiğince onu besleyip koru gerisini Allah’a bırak. Hayırlıysa gelsin de, belki daha önceki düşüklerin doğsaydı sonrasında çok daha üzüleceğin şeyler başına gelecekti bunu bilemezsin. Böylesi uygunmuş de daha fazlasını düşünmeye ve bulmaya yaratılışımız uygun değil. İnan ben de çok panik bir insanım her gün kendime bunları tekrarlıyorum ve rahatlamaya çalışıyorum. Rahatla hayatına bak, sen mutlu bebek mutlu :) Yaşayacak kaderi varsa zaten sen ne yapsan o gelecek ya da istersen put gibi dur hiç hareket etme gelmeyecekse gelmeyecek, tabimi önlemini al ama akışına bırak, aklına bu düşünceler geldikçe başka biseylerle ilgilen. Bana bu şekilde düşünmek iyi geliyor umarım sana da iyi gelir :)