Cesin Merhaba hanımlar 7 haftalığım çok hafif kahve lekelenmem vardı. Endişelendim bugün doktora gittim. Her hangi bir sorun yok sadece kese normalden ½ cm asagıda dedi ve her ihtimale karşı progestan iğnesi verdi. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı?
ceylangokce_05 Cesin bende 17.haftamdayim kasilmalarim sancilarim olduğu için 1 gün arayla progestan iğne yaptı
1erkekkannesiiii Cesin iğnesini değil de hapını kullanıyorum canım önlem amaçlı başladım bende gebelik başından beri şimdi de erken doğum riskim çıktığı ıcın 2 tane kullanmaya başladım zararı yok faydalı ihmal etmeyin lekelenme bende yaşamıştım devamı gelmediği sürece bir şey olmaz inşallah sağlıkla gelsinler 🫶
babysahin Cesin aynı haftada benim de böyle bi sorun olmuştu ama kese olması gereken yerdeydi sadece kesenin alt kısmında kan görünüyor biraz dedi doktor prosesten iğne yaptı ve hapını verdi 2-3 gün kullandım çok ağır geldiği için doktor önerisi ile bıraktım çok şükür hiç bir problem olmadı 🤲
anie Cesin aynı sorunu bende yaşamıştım canım doktor hem fitil hem iğne olarak vermişti bir ay boyunca her hafta kalçadan iğne vurdurmuştum
Cesin ceylangokce_05 evet bir gün arayla bende başlıyorum. Ay sağlıkla kucağımıza alalım yaa inş insan çok tedirgin oluyor
ceylangokce_05 Cesin haftaya gel kontrole dedi 2 den başka vurulmadim iğne azaldı sanki kasilmalarim 2 gündür hayıra çıksınlar inşallah
Cesin ceylangokce_05 yaa inş hayırlısı olsun. Bilmiyorum bende ayaklarımı diktim havaya dinleniyorum kesem 1 / 2 cm aşagıda dedi diye inş sorun olmaz. Ama iğne yeri acayip ağrıyor
ceylangokce_05 Cesin oooo o iğne yerini hiç söyleme yürümekte bile zorluk çektim ayrı taraflara vurdurdum ama mahvetti beni sen dinlen canım bende 3 4 gün dinlendim biraz toparlandim keseyle ilgili bisey söylemedi bana 2 li tarama yaptırdım ama 3 lu ye çağırdı nedense sana bisey dedi mi 3 lü için
Sedamete Cesin o iğneyi 2-3 ay kadar haftada 1 şeklinde vuruldum sana tavsiyem iğneden hemen sonra yürü yoksa 1 hafta sürüyor ağrısı ve hemşireye yavaş yavaş yapmasını rica et