sevda_yldrm Kızlar 16.haftada kız dediler 18.haftamda erkek dediler ne zaman kesinleşir ayrıntılı ultrasonda kesin söylerler mi😄🙏🏻
nur34_ sevda_yldrm valla cnm benim doktorumda 16 kiz dedi 20 kiz dedi yine kesin kiz diyor bende detayliyi bekliyorum ordada kiz cikar inşallah 😌
Mustafayigitvebeytugannesi sevda_yldrm Bana da 19+5 de erkek dedi pipi gösterdi degissin diye detayliyi bekliyorum bende. 😂😂
Rmysbyzt sevda_yldrm 16. Haftada kız dediğinde yüzde olarak birşey söyledi mi acaba ? Bende 14. Haftada kıza benzetti 16. Haftada %90 kız dedi. Sizde böyle dedi mi ? Bende detaylıyı bekliyorum ama korkuyorumda değişcek diye😂😂
catandgirlmom sevda_yldrm 16. Haftada kız dediklerinde kesin değil mi demişlerdi 😅 bana doktorum kız dedi bacak arasını bir güzel ultrasonda gösterdi bak yok dedi ve görüntüsünüde elimize verdi 😂 elbise alacağım dedim al dedi valla bu postları görünce korkuyorum değişecek mi diye 😂
sevda_yldrm Rmysbyzt hayır yüzde olarak bişey demedi kız dedi sadece bugün de üçlü tarama sonucunu almaya gittiğimde erkek dedi😄
Eluf Rmysbyzt banada aynısını dediler 14 kıza benziyor dedi 16 da yüzde doksan kiz dedi değişmez daha sanmam ya ben biraz alışveriş yaptim
Eluf catandgirlmom bencede alma detaylı ultrason bekle sonra al ablamın ki hep kiz dediler yüzde yüz kiz dedi defalarca ama dogumda erkek oldu şoka girdiler
sevda_yldrm catandgirlmom kız gözüküyor dedi bana hatta daha önce belli oldu mu dedi hayır ilk kez siz diyorsunuz dedim kız bu dedi 😄bugünde erkek dedi
Eluf sevda_yldrm özel 14 hafta kiz dedi sma kedin değil dedi .. eğitim ve araştırma hastanesinde banada 16 da yüzde doksan kiz dedi doktor degisirmi ki alisverisde yaptim😊
catandgirlmom Eluf ayy demeyin yaaa 😂 ama hiç erkeğe benzetmedi 11. Haftada 13 te 16 da hep kız dedi 11 ve 13 te tahmin etmişti 16 da artık değişmez kız dedi 😂 değişirse isteyeceğim aldıklarımın parasını doktordan hahah
Nesli8181 sevda_yldrm 12 haftadan 22 haftaya kadar kiz dedi doktorum 26 haftaliktim doktor değiştirdim sezaryen olucam için 28 haftalik olucam yarın ayrıntılı ultrason da belli olcak inşallah
prensannesii_ Nesli8181 12 haftalikken kiz dedikleri zaman kesin kiz mi dedi tahmin mi demisti cajim bana da kiz dediler ama sadece benzetme yapiyrm dedi bu haftada yanılma çok olur dedi
Nesli8181 prensannesii_ kesin olarak konuştu her gittiğim de kiz dimi diye sorduğum da her seferinde de kesin konuştu
prensannesii_ Nesli8181 bana tahmin edebiliyorum ya değişme ihtimali var gbi o zaman size net demis ya bana biz sordun cinsiyet ne diye bu aylar cinsiyet te yanılma cok olur ama isterseniz benzetme yaparım dedi