Kucukpandisko Aşklarımmmm♥️ güzel kızlar 😍 canolar 🤩 acaba hamilelikte protez tırnak yaptırdınız mı ?! Öpüyorum hepinizi 😍 bana yazın
1Mavimavi Kucukpandisko doktoruma sordum Yaptırabilirsin Dedi Protez kalıcı oje falan Ama ben protez sevmediğim için evde kendime kalıcı oje uygulamasını yapıyorum
Dematrions Kucukpandisko ben size gerçekten hayret ediyorum .. boşanma ile ilgili postlar açık fikir alırken .. hatta nafakaya ihtiyaçiniz varken protez tırnak dusunebilmek .. gerçekten enteresan
Kucukpandisko Dematrions hayatım fakir değilim 🤔 enteresan geliyor olabilir ne yapalım Nafaka ya da ihtiyacımın olduğunu söylemedim ama beni sormaması zoruma gitmişti
momofatlas34 Dematrions istiyosunuz ki boşanma aşamasındaki kadın kahrından ölsün aynaya bakmasın hayattan kopsun? Ne saçma sapan yorumlar ya
Muk02- Dematrions size nedir ya anlamıyorum bu gibi durumlarda kadın iyi hissetmeli kendini canı ne isterse onu yaptırır ölsün gebersin kahrından ağlasın buraya öyle postlar açsın istiyorsunuz herhalde
Dematrions Kucukpandisko ben fakir olduğunuzu düşünmedim yada ima etmedim .Boşanma sürecinde tırnak bakımını dusunmenize hayret ettim.
Yarenylmz Kucukpandisko merhaba ben hiç yaptırmadım ama sorum olacak yaptırdıysanız abdest oluyor mu o şekilde
Dematrions momofatlas34 hukuki danisman olarak sizi tayin etti sanırsam .. Söylediğimi anlamaya çalışın ; sonra konuşalım ..
Kucukpandisko Dematrions olabilir herkesin düşüncesi farklıdır 🙏 ben evlenmeden önce yaptırıyordum şimdi kendimi daha iyi hissederim düşüncesi ile yapayım dedim